Задържаха контрабандни лекарства от Турция на Капитан Андреево“. Митническите служители

...
 
Задържаха контрабандни лекарства от Турция на Капитан Андреево“. Митническите служители
Коментари Харесай

Задържаха контрабандни лекарства от Турция на „Капитан Андреево“

 

Задържаха контрабандни медикаменти от Турция на „ Капитан Андреево “. Митническите чиновници на Граничния контролно-пропускателен пункт задържаха 425 опаковки с лекарствени средства при инспекция на лек автомобил, влизащ в страната.

Това е станало при инспекция на автомобил с българска регистрация на пункта. В него са пътували от Турция за България водачът и неговата спътница – български жители. Те декларирали, че нямат нищо за обявление. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция.

Задържаха контрабандни медикаменти от Турция на „ Капитан Андреево “

В хода на контролните дейности под облеклата в куфар и в раница, благосъстоятелност на лидера, митническите чиновници откриват медикаментите. Открити са 425 опаковки с инжекционни разтвори, ампули и таблетки с друго предопределение, част от които анаболни стероиди.

Контрабандните лекарства са арестувани. На нарушителя е формиран акт.

Последният случая на опит за контрабанда на медикаменти през пункта бе през юни предходната година, когато митничари откриха 335 опаковки с лекарствени средства при инспекция на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция.

Митническите чиновници на Граничния контролно-пропускателен пункт „ Капитан Андреево “ задържаха и 40 200 къса цигари и 335 опаковки с лекарствени средства при инспекция на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР